FietsElfStedenTocht 2019

Het is 1 december 2018 en ik zit klaar om onze 2018 Elfsteden fietsgroep aan te melden voor de Friese Elfsteden Rijwieltocht van 10 juni 2019. Dit lukte allemaal prima, echter op 19 december 2018 kwam het bericht dat we uitgeloot waren.

Jammer. Eventuele mogelijkheden waren er dan nog de 2e loting in januari en de ‘vraag en aanbod’ kaarten na 2e Paasdag. Dus er was nog een beetje hoop.

Bij de 2e loting op 4 januari waren we wederom uitgeloot.

Echter, na Pasen kwam Robert met het bericht dat hij kaarten had. En zowaar, hij had kaarten voor iedereen. Wel een klein beetje verschillende starttijden, maar het verschil was max een half uur en niet te vroeg. Dus helemaal top. We konden dus weer zeggen: It giet on 😉

Dit jaar dus samen met Robert, Astrid, Ronald, Erik-Jan en Edwin. Dat gaat vast gezellig worden. Wel afzien want door het weer heeft een ieder aanzienlijk minder getraind. Het is wel zo dat Robert nu ook weer kerngezond is na de ingreep op zijn hart. Jammer dat Jeroen en Rene, die eerst ook me zouden gaan, al reeds andere plannen hadden gemaakt en nu niet mee konden.

…..