Pollewops

Johan, Marion en Rinske

FeaturedFotografie

Almere Lichtkunst Festival Alluminous

Maak na zonsondergang een bijzondere wandeling door Almere Centrum, rondom het Weerwater en over het Floriadeterrein. Langs het Rondje Weerwater bewonder je 8 theatrale lichtkunstwerken en in Almere Centrum word je overdonderd door prachtige videomappings op imposante gebouwen. Het zijn dus twee losse onderdelen: Lichtkunstwerken en Videomapping. Alluminous

Lichtkunstwerken
Rondom het Weerwater staan 8 lichtkunstwerken. Het is de eerste keer dat het Rondje Weerwater helemaal te maken is. Zo is de spiksplinternieuwe Weerwaterbrug onderdeel van het event en ook worden bezoekers getrakteerd op een stukje Floriade-park: Utopia Eiland. Tijdens het Lichtkunst Festival Alluminous ontdek je hoe divers het landschap rondom het Weerwater is. Het uitzicht is vanaf iedere oever weer anders en vormt uitdagende en onverwacht poëtische locaties voor de op de omgeving geïnspireerde lichtkunstwerken die je telkens in een andere droomwereld meenemen.

WordPress Image Gallery Plugin

Videomapping
Kom in de weekenden naar Almere Centrum en laat je bewonderen door prachtige videomapping. Geniet van een complete route. Start op het Stationsplein en volg de route tot aan de Esplanade.

WordPress Image Gallery Plugin