Pollewops

Johan, Marion en Rinske

FeaturedFotografie

Amsterdam Light Festival #11 (2022-2023)

Wat een weer de laatste dagen. Wil al enkele weken hiernaartoe, maar het is steeds bagger weer. Vandaag was dan de dag dat het vanavond redelijk droog zou blijven en ben ik dus gegaan. Het was een goede keuze, de autoreis erheen had ik nog regen, maar de avond verder is droog gebleven.

Het is vandaag 13 januari en het weer is prima. Geparkeerd op het NDSM terrein (na 1900 gratis parkeren) en met het IJveer naar de overkant naar het Amsterdam Light Festival Editie 11: IMAGINE BEYOND

Tijdens de elfde editie nemen we je mee in de wereld van de verbeelding. Laat je inspireren door de twintig lichtkunstwerken tegen het fotogenieke decor van Amsterdam en Imagine Beyond.

De kunstwerken van editie 11

Met het thema van dit jaar nemen we je mee naar de wereld van de verbeelding. Dat de wereld om ons heen tijdelijk is en ineens helemaal anders kan zijn hebben we allen de afgelopen jaren wel ervaren. Juist dan – als alles om ons heen beweegt en niets meer vanzelfsprekend lijkt – hebben we de kracht van onze verbeelding nodig. Met onze verschillende festivalbelevingen nodigen we je uit de werkelijkheid even los te laten. Ga mee op reis en beleef het zelf!

Hieronder wat foto’s en een video van de kunstwerken die ik tegenkwam onderweg op de 6km lange route.