Pollewops

Johan, Marion en Rinske

FeaturedPa&Ma

Ecokar Oostvaardersplassen

Het is zondag 7 augustus en we gaan vandaag met de ecokar door de Oostvaardersplassen. Als cadeautje voor de 88ste verjaardagen van pa&ma dit jaar hebben we dit aangeboden met een lekkere lunch vooraf. Voor de gezelligheid namen we Sonja ook mee.

Het is half één dat we afgesproken hebben bij De Oostvaarders voor de lunch. Deze was goed verzorgt. Lekkere Flamkuchen naar keuze met een drankje er bij. Daarna nog een bakje koffie en we waren klaar voor de rit.

Om twee uur vertrok de ecokar. Deze was al reeds gevuld toen we aankwamen en dus konden wjj instappen en gingen we direct weg. Sonja mocht voorin ivm het moeilijk buigen van haar been.

Onze gids was Rob Verhoeven deze dag die erg leuk kon vertellen. Rob wist veel en vertelde dat ook allemaal. Erg leuk en leerzaam dus. Veel dieren gezien waaronder zeearenden, edelherten, paarden en runderen. Zelfs nog even gestopt onderweg en daar zagen we zelfs drie zeearenden vliegen. Gaaf!
Het was erg leuk om te zien dat pa & ma er duidelijk van genoten. Pa heeft vroeger ook geholpen met de aanleg van de polder dus wist precies te vertellen waar ze ooit eens gevaren hadden. Leuk!

Om kwart over vier waren we weer terug en konden we zeggen dat we een fijne dag gehad hebben. Het weer zat ook wel erg mee, want het was fantastisch helder. Wie weet in de ander jaargetijde nogmaals doen. Zal dan wel totaal anders zijn.