GeoNevenDag 2021 – Hoog Buurlo

Ik had een maandje of twee geleden gelezen dat deze trail het archief in zou gaan. Aangezien ik goede verhalen erover hoorde en #30 van de trail erg veel favorieten gekregen heeft, moest deze gewoon gedaan worden. Mijn neef Chris (CCVISSER) was snel overtuigd van dit feit en de afspraak was dan ook snel gemaakt. Het werd vrijdagmiddag 15 januari.
Rond enen gestart met #1 en na heel wat mooie creaties gezien te hebben, konden we even na vieren #30 loggen. Deze kreeg dan ook zeker een favoriet. Wat ons betreft kan deze trail dus het archief in en mag de opvolger gaan komen. Dan komen we gewoon weer terug 😉

Onderweg nog een uitje gemaakt naar Radio Kootwijk voor de multi Hallo Bandoeng! Mooi stukje historie hier.

Na een lekkere stoofpot van nabij liggende ’t Leesten Bospaviljoen, welke we wel in de auto corona proof moesten opeten, hebben we nog Uitgeteld #1, #2, #3 en de bonus gelogd. Dit in het donder en zo hadden we toch een nacht-cache belevenis vandaag.

De oorspronkelijk te lopen nachtcache Nacht-cache 🌙 (GC2HC1F) gaan we wel een andere keer doen. Die duurd ongeveer 3-4 uur en we hadden het eigenlijk al wel gehad voor vandaag.

Chris bedankt voor de gezelligheid. Was weer een lekkere GeoNevenDag. Op naar de volgende. Dan weer met mooi en warmer weer.