Waden in Elburg

Een paar weken kwam het bericht dat Dirk (Te@m Boul@anger) een waadpak gekregen had en dat die natuurlijk getest moest gaan worden. Dit resulteerde in een afspraak om een dagje naar Elburg te gaan omdat daar een vrij hoog aantal waadcaches ligt. Samen met wat klim en andere caches konden we zo mooi een dag gaan vullen. Zo gezegd zo gedaan en werd voor vrijdag de 13e mei de afspraak op de planning gezet.

Edwin (Team MBES) had er ook wel oren naar om gezellig een dagje te gaan struinen door Elburg en dus gingen we die vrijdag om 08:00 op pad richting Elburg met in de auto een ladder, waadpakken en een hengel. We hebben ons prima vermaakt in onder andere de bomen, onder bruggetjes, in de gewelven onder Elburg.

Er waren er een paar bij die net konden door de hoge waterstand (Wat heb ik nu aan mijn fiets hangen) of dat de ladder net niet voldoende was (Met ladder achteruit door Elburg).

Uiteindelijk deze dag 12 waadcaches mogen loggen en weer mooie plekjes gezien. Mijn belangrijkste conclusies zijn wel dat waadcaches echt leuk zijn om te doen en dat Elburg echt een leuk stadje is. Hier kom ik deze zomer echt nog wel een keer terug.

Hieronder wat foto’s gemaakt deze dag.

Zie hieronder de gevonden caches deze dag op de kaart.