Pollewops

Johan, Marion en Rinske

Geocachen

GeoNevenDag 2019 – Drunen ‘Land van Ooit’

De GeoNeven CCVISSER en POLLLEN hebben weer eens afgesproken om samen gezellig een dagje caches te zoeken en loggen. Doel is om een leuke dag te hebben en genieten van de omgeving en de mooi gemaakte caches. Ondertussen is dit de jaarlijke GeoNevenDag geworden die eind december plaatsvindt.

De keus is dit jaar gevallen op de omgeving van Drunen, met als doel onder andere de Lucky-serie met natuurlijk de multi Lucky in het land van Ooit.‘; een stuk of wat hengelcaches, een webcam waar we een ladder nodig hadden; een behoorlijke serie met de engste fobieën en een hele serie Vrienden, bekenden en familieleden van Dolfje.
Hiernaast, links en rechts nog wat ‘bijvangst’, wat challenges en een enkeling die moest omdat die bij de één of ander mooi past in om een gaatje in een grid te vullen

OnderwegZondag 29 december is de afgesproken dag. Omstreeks acht uur reed ik van huis weg naar onze eerste cache. Dit zou de multi ‘Lamapark’ zijn welke voor mij een gaatje in mijn maand kalender zou vullen, wat mooi meegenomen is. Het was nog wel een zware bevalling en ruim een uur later hadden we de stash box gevonden en konden we verder. Hadden we de spoiler foto maar wat beter bekeken. Had best wel wat tijd gescheeld dan..haha

Enfin, de auto in en op weg naar wat caches uit de reeks van het Scare Camp Event. Dit betroffen o.a. wat hengel caches en verder mooi verzorgde caches in uitvoeringen waar zeker veel aandacht aan was besteed. Altijd leuk dus.

Hierna zijn we al cachend doorgereden naar de parkeerplaats van Land van Ooit. We hadden er beide meer van verwacht. Er was nagenoeg niets meer over van het ooit zo bekende park, op enkele beelden, zie foto’s daargelaten.

Hierna werd het toch echt wel tijd voor een bakkie en lunch. Het was ondertussen al weer half drie. Dus met de auto’s naar een parkeerplek in het centrum gereden en daar overgestapt op de fietsen en Plein 13 bezocht voor een bak leut en brood met kroketten.

Na de lunch weer op pad, maar nu geheel op de fiets een ronde om Drunen gemaakt en alles gelogd wat we konden vinden en op onze to-do lijst stonden. Uiteindelijk was het echt te donker om sommige nog te kunnen vinden. Zelfs met zaklamp werd het lastig. We nog een paar erg mooie uitvoeringen gevonden en kunnen loggen.

We hebben ons prima vermaakt en de afspraak voor GeoNevenDag 2020 is gemaakt. Wederom ergens rondom Kerst.

Moeilijkheidsgrid van vandaag
Moeilijkheidsgrid van vandaag
De gelogde caches
De gelogde caches

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder nog wat foto’s van deze dag.