GeoNevenDag 2020 – Bloem-art

Vandaag weer eens afgesproken met neef Chris (CCVISSER) om lekker een dagje te gaan geocachen. De keuze van vandaag is de dit jaar uitgekomen bloem geo-art in en rondom Den Bosch. Afgelopen week de vele Jigidi puzzels opgelost. Wel via de ‘snelle’ methode. Dat dan wel haha.

Om half negen hebben we afgesproken op de P van Bloem en zijn van daaruit lekker gaan fietsen. Het weer was erg mooi deze dag. Na een bakkie koffie, zijn we zijn netjes gestart met de trail bij nummer 1.

Onderweg waren er twee hengelcaches. Eén dicht bij de auto dus daar kon de hengel even gehaald worden en de andere konden we door een vlakbij liggen pallet goed benaderen (zie ook de foto). Tijdens de trail hebben we geluncht nabij het station en daar gelijk de Adventure Lab cache gelogd. Konden we mooi even meepikken. Daarna de trail weer vervolgt en omstreeks vier uur logden we de bonus.

Al met al een leuke geo-art in deze buitenwijken van Den Bosch met gevarieerde verstopmethoden waar we soms best wat moeite voor moesten doen.

Tussendoor werden diverse tradies en thuis opgeloste mysteries die op de route liggen natuurlijk niet overgeslagen en zijn we na de trail nog via Rosmalen gereden om daar een oudje uit 2002 te loggen met de naam: Hopman Henk’s Maliskampcache.

Totaal deze dag 40km gefietst in het zonnetje, 74 founds, 3 dnf’s en 5 lab caches gelogd. Productief dagje dus.