Pollewops

Johan, Marion en Rinske

Over onsRinske

2013 Rinske Verjaardagsfeestje FunForest De Kemphaan

FunForest De Kemphaan27 augustus 2013 is Rinske 9 geworden wat net na de zomervakantie viel. In de eerste week van school heeft ze besloten om voor haar verjaarsfeestje naar Klimpark Fun Forest op de Kemhaan te gaan samen met Indra, Kelly, Fleur, Hessel, Bavo en Rinske zelf.

Op dit moment was de regel bij Fun Forest dat er 1 ouder op 2 kinderen moest zijn, dus hadden we 3 ouders nodig. Naast mijzelf bood Carola zich snel aan en toen was het nog op zoek naar een 3e ouder. De ouders van de kinderen waren of net geopereerd of hadden hoogtevrees. Uiteindelijk vond ik de 3e ouder bij de familie Celie. Vakantie vriend, zwem-maatje, MTB-maatje Ron was bereid om mee te gaan om te assisteren. TOP 3 ouders we kunnen gaan.

Zaterdag 7 september van 11.00 tot 14.00 uur klimmen in het park. Yippie !!!!

Even voor 10 uur was Oma Sonja met Fleur en Mats bij ons en rond 10 uur zijn we iedereen op gaan halen. Omstreeks 10.30 waren we in het park. Na aanmelden hadden we nog een kwartier tot 10.45. Dat was het moment dat we de helmen en gordels aankregen. Maar eerst dus nog tijd voor kinderchampagne, taart in de vorm van soesjes en een verjaardagsliedje.IMG 20130907 104309-800IMG 20130907 104457-800
Om 11 uur begon de instructie en om 11.30 ging ik als eerste ouder de ladder op. Ook ik vond het best wel spannend.
We begonnen op de groene en makkelijkste route. Nadat ik en Rinske de eerste tokkel achter de rug hadden moest Fleur. Fleur vond het toch te eng en is terug gegaan. Jammer. Nadat de rest volgde en tot boom 1 kwamen besloot ook Bavo uiteindelijk dat hij het TE hoog vond allemaal en wilde stoppen. Jammer. Na 1 uur hadden we de groene tokkelbaan gedaan en was het tijd voor een broodje en limonade.

Na de lunch, om 13.00, tijd voor ronde twee. We besloten met zijn allen om de blauwe route te gaan doen. Ook Fleur deed weer mee. TOP ! Om 13.55 waren we terug. Mooi op tijd dus.

Nadat we alle spullen ingeleverd hadden, hebben we ons teruggetrokken naar een rustig gedeelte op het Fun Forest park. Daar heeft Rinske de cadeautjes uitgepakt, hebben we nog wat gegeten en gespeeld. Uiteindelijk was het 15.30 en tijd om de kinderen naar huis te brengen.

Het was een erg geslaagde dag, zie ook de foto’s hieronder.

WordPress Image Gallery Plugin

Hieronder nog wat  gegevens over het klimpark Fun Forest en de routes die getokkelt kunnen worden. Klimpark Fun Forest Almere beschikt over 4 klimparcoursen die oplopen in hoogte en moeilijkheidsgraad. Hieronder staan ze alle 4 op een rijtje, zodat je kunt kijken welk parcours geschikt is en voldoende uitdaging biedt!

Parcoursen Almere

1. Het oranje parcours

Voor kids vanaf 8 jaar en 1.30m, moeilijkheidsgraad: licht.

Dit is een spannend en leuk parcours, met heel veel uitdagende klimonderdelen!

2. Het groene parcours

Voor kids vanaf 8 jaar en 1.30m, moeilijkheidsgraad: licht.

Kijk ernaar en je krijgt er meteen zin in! Dit is de eerste stap naar nieuwe dimensies. Laat jeverrassen!

3. Het blauwe parcours

Voor kids vanaf 8 jaar en 1.30m, moeilijkheidsgraad: licht-medium.

Een spannend parcours dat plezier geeft en tegelijkertijd de lichaamsbeheersing bevordert. Er zitten tokkelbanen in dit parcours!

4. Het rode parcours 

Voor kids vanaf 10 jaar en 1.40m, moeilijkheidsgraad: medium.

Dit is een echte uitdaging: durf jij die aan te gaan?! Er zitten ook in dit parcours veel tokkelbanen. Daarnaast is het ook nog eens het hoogste parcours!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *