Pollewops

Johan, Marion en Rinske

SportenWielrennen

38e Ronde van Noord-Holland 2010

Zaterdag 24 juni 2010 heb ik samen met Han de 38e Ronde van Noord-Holland gefietst. Ik was de week er voor niet helemaal fit, maar toch uiteindelijk de tocht gereden. En die ging prima. Dit mede omdat ik lekker in het wiel kon hangen van een mooie snelle strakke carbon uitgevoerde Bianchi.

We zijn om 09.15 vertrokken uit Oostzaan een hebben lekker 110km gereden. Soms op kop, soms met 35km/uur en soms lekker op het terras met een bakkie en een stuk appeltaart..Lekkerrr

De dag was perfect. Het weer was goed, sfeer was goed, lekker zonnetje die de temperatuur snel liet stijgen en niet te weel wind. Ook wel fijn in die Noordhollandse polders. Na een paar uur lekker fietsen een biertje op het terras en daarna weer de auto opgehaald die bij de Boshuis stond en weer naar huus.

Enne..niet vergeten te vermelden dat we een erg mooie tegel ontvangen hebben voor deze mooie prestatie. (zal hem inscannen en later toevoegen als plaatje zodat iedereen er van kan meegenieten)

Alles van deze ronde is te vinden op de volgende link: http://www.rondevannoordholland.nl. Stukje van de website:

Succesvolle 38e editie.
We kunnen terugkijken op een mooi weekend. Op zaterdag 24 april kwamen ruim 7.000 fietsers naar Alkmaar en Oostzaan om de 38e Ronde van Noord-Holland te fietsen. Een record dat de boeken in gaat en waar we trots op zijn.

Het was ’s ochtends nog lekker fris toen de eerste renners op de 160 kilometer om 7.00 uur van start gingen. Gelukkig deed de zon goed zijn werk, en kon er de hele dag in het zonnetje gefietst worden. De wind was matig, wat voordelig was op de open stukken in de polder van Noord-Holland. De duizenden fietsers die langs de weilanden en de idyllische dorpjes fietsten was een prachtig aanschouwen.

Wij danken al onze medewerkers, hulpverleners en sponsors voor het mogelijk maken van deze klassieke toertocht.

 Hieronder wat foto’s die van www.sportplaat.nl ge-copy-pasted zijn….ssssst. Niet doorvertellen.

WordPress Image Gallery Plugin

De route:

110kmkaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *