Pollewops

Johan, Marion en Rinske

SportenWielrennen

Classico Boretti 2011

boretti_wielershirt_limitededition

Aan de 4e Classico Boretti hebben zaterdag 7 mei 2011 meer dan 6.500 wielrenners deelgenomen. Onder prachtige weersomstandigheden, rond de 26gr, konden de wielerliefhebbers vier afstanden afleggen; 50, 75, 110 en 160 kilometer. De start en finish was in het Velodrome Amsterdam. De route liep door het polderlandschap richting de kust en vervolgens via de duinen en de Bollenstreek naar de finish.

Veel deelnemers fietsten in het exclusieve tricolore Boretti wielershirt limited edition 2011. In de rood-wit-groengekleurde tocht reden ook Rabobank renner Sebastian Langeveld, Vacansoleil prof Jens Mouris, zesdaagsecrack Danny Stam, veldrijder Thijs Al en bondscoach Robert Slippens mee. De verzorging onderweg werd aangeboden door Powerbar en Savid. Na afloop van de rit was er voor de deelnemers pasta om weer op krachten te komen. Het was dit jaar een erg drukke tocht. Erg druk bij de bevoorrading, kruispunten, stoplichten etc…

Alles van deze ronde is te vinden op de volgende link van de officiele website: http://www.classicoboretti.nl. Hieronder enkele plaatjes en foto’s afkomstig van Classico Boretti.

Wat foto’s van onderweg 

WordPress Image Gallery Plugin

Route volgens Classico Boretti (klik er op voor groot formaat)

Mijn startnummer 5343

GPS route Google Earth (klik er op voor groot formaat)

GPS route (klik er op voor groot formaat)

bottom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *