Pollewops

Johan, Marion en Rinske

SportenWielrennen

Classico Boretti 2014

Een prachtig nieuw parcours, geweldig weer en de vele wielerliefhebbers zorgden voor een overweldigende editie van de Classico Boretti edizione 7.

De zon scheen al vroeg over recreatiepark Kwintelooyen in Rhenen toen de allereerste wielrenners zich meldden. Na het afhalen van de startbescheiden en het geliefde Boretti wielershirt konden zij al snel aan de prachtige route met de vele beklimmingen over de Utrechtse Heuvelrug beginnen. Voor een grote groep die erna volgde, begon de dag helaas hectischer met een oer-Hollandse ‘file’ bij de start met vertraging tot gevolg.

De organisatie vindt het heel vervelend dat een deel van de deelnemers hinder heeft ondervonden en trekt hier lering uit. Daarbij hebben wij jouw hulp nodig en we verzoeken je onderstaande ‘enquête’ in te vullen om Edizione 8 vlekkeloos te laten verlopen.

De laatste wielrenners begonnen rond 11.15 uur aan de tocht op het heuvelachtige parcours. Een lang lint wielerliefhebbers kleurde het mooie stukje Nederland.

Wij zijn omstreeks 8 uur vertrokken uit Almere, waren om 9 uur op Kwintelooyen en fietsten omstreeks 11 uur weg….ai..flinke wachttijd dus.

Alles van deze ronde is te vinden op de volgende link van de officiele website: http://www.classicoboretti.nl. Hieronder enkele plaatjes en foto’s afkomstig van Classico Boretti.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *