Pollewops

Johan, Marion en Rinske

SportenWielrennen

Vacansoleil 4 Challenge Scheveningen 9 oktober 2010

toertochtlogoDe eerste in een reeks van 5 toertochten gaat zaterdag 9 oktober 2010 van start. Tussen 10.00-11.00 kan er gestart worden voor de 120km (bleek na afloop 133km te zijn). Samen met Han en Edwin zullen we de tocht proberen te volbrengen. Het weer is in ieder geval goed. Zeker voor deze periode. Zonnig, droog, weinig wind en rond de 20gr. Zie ook de website www.wielerland4challenge.nl.

Hieronder de afgelegde route van deze, vanuit Scheveningen gestartte, toertocht.

Route

De tocht verliep goed, echter voor mij waren de laatste 10-15km pijnlijk…de kramp sloeg toe….te weinig gedronken, te veel geklust in de tuin met de vijver..wie zal het zeggen. We hebben het gehaald en ook met redelijke snelheid. Die lag gedurende de tocht merendeel boven de 30km/uur.

De gehele reeks bestaat uit 5 tochten. Het inschrijfgeld voor alle 5 de tochten is eur 100 ! Dat is geen geld voor 5 tochten die perfect georganiseerd zijn, op afwisselende lokatie starten en ook nog eens wieltassen, fietsshirt, zadeltas en een fietsbroek opleveren. Hieronder de agenda:

Zaterdag 9 oktober 2010 Scheveningen (start op de Promenade)
Zaterdag 2 april 2011 Circuit Park Zandvoort-tocht (en tijdrit)
Zaterdag 21 mei 2011 NAC Stadion te Breda
Zaterdag 4 juni 2011 Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch
Zaterdag 2 juli 2011 Grand Départ- Feijenoord Stadion

Na het volbrengen van iedere tocht is er een beloning. Voor deze eerste tocht zijn dat wieltassen. Handig, want die had ik nog niet. En het eerste stempel is binnen voor het verkrijgen van de gehele uitrusting.

Wieltassenset Eerste stempel is binnen

WordPress Image Gallery Plugin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *