2008 – Denemarken – Blåvand

Wanneer 7 september 2008 tot en met 12 september 2008
Waar Denemarken, Blåvand
Plek Sologstrand.nl, vakantiehuis 10

Een familie vakantie. Samen met Sonja, Marion, Johan, Rinske, Ellen, Myron en Fleur naar Denemarken. Een weekje weg 🙂

7 sept aankomst en strand en vliegeren

8 sept grote mannen aan het strand in Esbjerg. Esbjerg ligt in het zuidwestelijke deel van het land aan de westkust van de Noordzee. Aan het strand staan vier beelden “man op zee”. Dat zijn vier beelden van blanke mannen van Svend Wiig Hanbena. Deze beelden zijn gebouwd in 1995.

9 sept Legoland Billund

10 sept wandeling in de duinen rondom huisje

11 sept dierentuin Blavand Zoo

12 sept strand en naar huis

Foto’s in en rondom huisje genomen

Omschrijving van het huisje.

Vakantiehuis is geschikt voor 10 personen en 1 kinderen tot 3 jaar. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 156 m2 en is gebouwd in 2003. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. De vakantiewoning heft Wasmachine. Wasdroge.Er is daarnaast houtkachel. Voor de kleintjes 1 stukken Kinderstoel. De vakantiewoning is gelegen op een 1556 m² groot natuural grond. Afstand tot de zee 500 m. Dichtstbijzijnde winkel 500 m. Bij de vakantiewoning hoort 100 m² terras. Gereedschapsruimte. Schommel. Zandbak. Parkeerplaats bij het huis. Het binnenzwembad biedt de gelegenheid om heerlijk te spelen en gezellig samen te zijn. Het zwembad is 3,4 m breed, 6,3 m lang en tot 1,5 m diep. Het water heeft een temperatuur tussen de 24 en 28 °C. Het binnenzwembad heeft een tegenstroominstallatie.
Er zijn in totaal 4 slaapkamers. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld: 4 slaapplaatsen in tweepersoonsbedden. 6 slaapplaatsen in eenpersoonsbedden. Verder is kinderbed ter beschikking. De keuken is uitgerust met koelkast met vriesvak en vriezer met een capaciteit van 80 liter. Es is 4 keramische kookplaten, heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er is 2 badkamers met douche en 2 toiletten. Er is vloerverwarming in 1 badkamer. De sauna biedt de gelegenheid tot ontspanning. In het binnenbubbelbad (standwater) is plaats voor 4 personen. In de vakantiewoning is aanwezig televisie. DVD-speler. Video. Stereo-installatie. CD-speler. Playstation2. Tenminste 4 deense zenders. Tenminste 4 duitse zenders. Draadloos internet.

Foto’s uit de brochure van huisje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *