Pollewops

Johan, Marion en Rinske

VakantiesWielrennenZomer

Hastière 1989

Het is 1989 en Fedor, Soehin, Erik-Jan en Johan huren een huisje in de Ardennen. Allen verslingerd aan het fietsen en dus erg mooi om dat in de Ardennen te gaan doen.

Het is 21 juli en we vertrokken op de fiets uit Nieuwegein richting Gulpen, waar we een overnachting hadden in pension ‘Ons Thuis’. De volgende dag reden we door naar Hastière waar we een appartementje hadden.

We konden lekker fietsen, want onze kleding werd gebracht door lieve ouders. Begreep van Fedor dat de frituurpan ook mee was…haha dat had ik verdrongen 😂

Vanuit Hastière zijn we stukjes gaan fietsen, zie ook het overzicht hieronder, en hebben we wat andere dingen gedaan als bijvoorbeeld kanoën.

Weet niet o veel meer van deze week, maar kan me nog wel herinneren dat het de week van de “teen-van-EJ” was. Tijdens partijtje voetbal dacht ik gekneusd of gebroken door in de grond te trappen en later dus ook opgehaald door zijn ouders.

Uiteindelijk zijn we dus op 5 augustus met zijn 3en naar huis gefietst. Dit was één lange tocht.

Herinnering van Fedor: Ik weet nog dat we een boei in de maas moesten raken met een steen voordat we naar huis terug mochten 😂

Hieronder wat foto’s van die week.

WordPress Image Gallery Plugin