Pollewops

Johan, Marion en Rinske

VakantiesZomer

Zomer 2018 – Nederland – Brabant – Wouwse Plantage – Landgoed Ottermeer

Wanneer: zaterdag 5 mei 2018 tot en met zondag 13 mei 2018
Waar: Nederland, Wouwse Plantage, Langoed Ottermeer

De laatste jaren gingen we in de mei vakantie steeds naar Eesveen. Dit jaar wat anders omdat we twee feestjes willen bezoeken. Eén in Antwerpen en één in Rijen. Vandaar dat we wat ertussenin gezocht hebben en uitkwamen op Landgoed Ottermeer.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Za 5/5
Omstreeks kwart over twaalf vertrokken naar de camping Landgoed Otterhoeve nabij Wouwse Plantage. Rit verliep lekker en één uur en drie kwartier later waren we ter plekke. Nadeel van zeggen dat gasten na 1400 mogen komen is dat iedereen tegelijkertijd komt. Dus drie kwartier later ging er wat gebeuren en toen kwartiertje later stonden we op plekje. Na de boel uit de winterstalling weer klaar gemaakt te hebben was het zwemtijd. Brrr wat is dat koud. Maar eenmaal erdoorheen was het best lekker. Na het zwemmen ff gehangen en begin van de avond op fietske naar Essen gereden om wat te essen. Een durp van niets dus we eindigden in het frituur. Lekker Belgische frites met snacks. Op de terugweg bij de grenspaal nog een cache gelogd en toen was het koffietijd. Nu rond half tien koelt het af en zullen we denk ik op tijd op bed liggen. Tot morgen.

Zo 6/5

Vandaag de eerste echte dag op de camping. Na het ontbijt op de fiets een rondje van 24km. Lekker door de bossen met lekkere lunch onderweg. Op de terugweg eieren uit de automaat en aspergesoep en aardbeien bij de boer vandaan meegenomen. Smiddags ik nog op bbq boodschappen gegaan bij de Jumbo in Wouw en daarna nog even zwemmen voordat de bbq begon. Lekker smullen.
Ma 7/5
Vanochtend ben ik stuk gaan fietsen. Zeeland stond op programma en 83km later was ik weer thuis. Fantastische route. Schitterend weer en weinig tot geen wind. De dames waren op de fiets naar Roosendaal om te shoppen. Afwachtend dat ze thuis zouden komen werd ik gebeld dat ze in Nispen op het terras zaten. Dus ik ook op de fiets en 10minuten later ook op het terras Tivoli in Nispen. Lekker hoor. Daarna op huis aan om nog lekker even te zwemmen en daarna iets met eten te doen. Asperge soep staat op het programma.
Di 8/5
Vanochtend wandeling van 5km met Marion. Daarna ik nog stukje Essen caches rapen en daarna zwemmen. Savonds bbq.
Wo 9/5
Ik stukkie gefietst. Doel koffie in Antwerpen. Jammer ze waren niet thuis. Wel lekker 80+ gefietst. Smiddags naar Breda, de kringloopwinkel, paar uurtjes centrum en daarna verjaardag van Rianke in Rijen.
Do 10/5
Hemelvaart. Vandaag een koude dag. Rinske ging vandaag wat leren en wij hebben een 12km gefietst rondom de camping en wat spannende caches gelogd. Smiddags marion tukkie doen, rinske nog steeds leren en ik nog een ronde met de auto op pad geweest. Savonds chinees mei menu uit Essen. Was lekker, makkelijk en dus top. Na het eten paar spellen kubb gedaan en nog rondje om de camping gewandeld. Terugweg was een gokje en eindigde in slootje springen. Jaja zelfs Marion, al ging dat niet erg soepel. Planning voor morgen in Bergen op Zoom in de ochtend te bezoeken.
Vr 11/5
Vanochtend weer een mooie dag. De afgelopen nacht was frisjes. Na ontbijt op pad gegaan naar Bergen op Zoom. Daar lekker gesjopt, gelunst en gekesjt. Rond vieren weer thuis en ben ik nog rondje gaan fietsen op mtb route door bos op gewone fiets 🙂 Om half zeven begon het pizza bakken op het kampvuur. Was lekker en gezellig. Nu half elf bedje tijd. Morgen Antwerpen. Truste.
Za 12/5
Vanochtend rond elven weggereden naar Antwerpen. Binnendoor duurde de 35km lange tocht bijna een uur (51min). Haha met de fiets was ik eergisteren net zo snel. Lekker gestruind op de Meir en zelfs nog een virtual gescoord in het centrum was het rond vieren op vanuit de stad naar de house-warming te gaan van Sander en Marion. Vijf minuten later waren we daar. Een erg mooi en ruim huis op een erg mooie stek in de stad. Even na zevenen reden we via de snelweg dit keer naar huis. Dit ging in 40 minuten. Bij de tent nog bbq aangestoken voor wat restjes vlees en broodje hamburger. Daarna zij tentje afgebroken omdat het misschien morgen kan regenen. Is dat vast gebeurd 🙂 Nu maar hopen dat het meevalt en het morgen droog is en blijft zodat we alles droog kunnen inklappen.
Za 13/5
Naar huis….

Extra

  • deze kleine vakantie toch nog een 59 stuks geocaches gelogd
  • hieronder nog wat extra foto’s van de camping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *